Η ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

 

Ο υποψήφιος και νυν Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης  με ποσοστό 33,81% και 33952 ψήφους πολιτών που ψήφισαν στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση, βαδίζει πλέον με μια σιγουριά για τον δεύτερο γύρο των εκλογών, έχοντας «χτίσει» την αίσθηση πως τη δεύτερη Κυριακή θα κερδίσει άνετα, καθώς έχει τον αέρα του νικητή.

Στην άλλη πλευρά της μάχης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αλκιβιάδης Στεφανής με ποσοστό 39,98% και 40140 ψήφους δηλώνει σίγουρος για την νίκη, από το πρώτο κιόλας αποτέλεσμα με το άνοιγμα των καλπών.

Με ποσοστά 35,19% για τον Δήμαρχο Σταμάτη Κάρμαντζη και 28,77% για τον Γιάννη Μαλαφή, η Χίος οδηγείται στον β΄ γύρο για να εκλέξει τον νέο Δήμαρχο της. Η πρώτη εκλογική μάχη θεωρούνταν ντέρμπι σε τρεις από τους πέντε υποψήφιους για τον Δήμο της Χίου. Η νέα αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο συνδυασμούς, Σύμπραξη Δημιουργία για τη νέα Χίο και Χίος για Όλους, θα εξελιχθεί σε ένα θρίλερ, αυτή την Κυριακή….αναμονή για το αποτέλεσμα.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.